Főoldal :: Kivitelezés - Szervíz :: Gázszerelés :: Gázvezeték felújítás társasházak részére :: Referencia levél HORVÁTH & TSA 2019.03.23
 

Gázvezeték felújítás közös képviselő szemével. 

TÁRSASHÁZ       
1123Budapest,Alkotás
                                                            

 E-mail: macskasy.judit@gmail.com                            

                      VÉLEMÉNY A HORVÁTH ÉS TÁRSA BT. MUNKÁJÁRÓL

Az 1123 Budapest, Alkotás u. 15. sz. 61 albetétes társasházban a gáz felszálló vezeték cseréjét a Horváth és Társa Építőipari és Épületgépészeti Bt. (1202 Budapest, Rimaszombat u. 11.) végezte el.

Munkájuk előkészítését nagy körültekintéssel végezték, ami egy ekkora társasházban rendkívül fontos!Pontos, minden tulajdonos számára érthető és betartható ütemezési munkarendet állítottak össze strangonként, tulajdonosi névsor alapján.Ezt az ütemezési tervet kérésükre minden tulajdonosnak kipostáztuk és a társasházban jól látható helyen kifüggesztettük.Az ütemezés szerint a gázvezeték csere 2011. július 4-től 2011. július 13-ig tartott, melyet egy nappal hamarabb sikerült befejezniük, vagyis egy ilyen nagy albetét számú társasházban kevesebb, mint másfél hét alatt.

A felújítási munka emberi oldala:

Tudni kell, hogy a gázvezeték felújítása, cseréje a tulajdonosok megszokott életritmusát alaposan felborítja, mert ez a munka nem csak a gázszolgáltatás kizárásával jár, hanem a gázórák köré felépített szekrényeket, polcrendszereket adott esetben le kell bontani, hogy hozzáférjenek a gázvezetékhez.Ez sajnos a legtöbb tulajdonosnál ellenzést vált ki, amit kezelni kell tudni, különösen, ha kiderül, hogy egyes lakásokban még szabálytalan beszerelés is történt.Azt a határozott véleményt tudom megfogalmazni, hogy a Horváth és Társa Bt. cégvezetője és  valamennyi munkatársa ezeket a problémákat, a néhol kialakult feszült helyzetet kultúráltan, jól tudta kezelni, az érintett tulajdonosokkal megértetni, hogy ami történik, az ő érdekükben zajlik.

 A felújítás munkafegyelem szempontjából:

A munka reggel fél nyolctól délután 5-ig, 6-ig tartott, a dolgozók a rájuk bízott feladatokat precízen, pontosan végezték, befejezetlen munkát nem hagytak másnapra. Minden lakásban a bontás után kitakarítottak, rendetlenséget sehol nem hagytak. Olajozottan, szervezetten dolgoztak, a helyreállítási munkát gondosan elvégezték.Munkaidő alatt senki nem tűnt el, nem mászkáltak külön utakon, ebédidő nem órákig tartott, egyszóval a munkafegyelem jó.A cég vezetője, Horváth Péter jól képzett, gyakorlott, szakmai tudását számos esetben bizonyította. Mindvégig ellenőrzése alatt tartotta a munkát, szakmai figyelemmel kísérte.A Horváth és Társa Bt.-vel végzett munka során szerzett tapasztalatom, hogy a cég megbízható, együttműködő, pontos, minden ígéretet, határidőt pontosan betart.

Budapest, 2011. július. 20

Orgovánné Macskásy Judit

                                                                     közös képviselő

 

HORVÁTH ÉS TÁRSA BT.
1202 Budapest.
Rimaszombat u.11.

Tisztelt HORVÁTH Úr.

Társasházunk kizárásra került a gázszolgáltatásból tömörtelenségi hibával.A hiba elhárításraadott ajánlatukat elfogadva-közgy?lésünk döntése alapján-kötöttük meg a szerződést.A kivitelezési munkákat igen rövid idő alatt megkezdték,a külső megbízásokat elindították(Főgáz).Az átalakítások után,igen összehangoltan végzett befejező munkálatok (MEO,gáz-mérők visszaszerelése,visszakötés) eredménye a gázszolgáltatás biztosítása lett.

Köszönete mondok Horvát úrnak és munkatársainak a gyors,pontos munkavégzésért,lebonyolításért,a magam és tulajdonos társaim nevében.Külön köszönöm a világos és szakszerű költségvetési összesítőt,mely nagymértékben megkönnyítette az előterjesztést és közgyűlési döntést.

Budapest,2011.09.27.

Üdvözlettel:

Szombati András

 


 

www.ep-shop.hu 

HORVÁTH ÉS TSA

Ügyfélszolgálat
 

Budapest

 
Hétköznap
 8 - 16 h

06- 30/9775-738 

 

_________________

Szolgáltatásaink

Vízszerelés gyorsszolgálat az alábbi tevékenységi körökkel állunk a lakosság, közületek, cégek és társasházak szolgálatában,már 20 éve .Vízvezeték felújítás. Fürdőszoba kiépítés.Fürdőszoba felujítás. Új vízvezeték rendszerek kiépítése ,szerelése.Víz strangok kiépítése cseréje, felújítása.Hideg-melegvíz rendszerek, cirkulációs vezetékek kiépítése. ízvezeték szerelés: Mosdók, mosogatók, szifonok, csapok, WC tartályok javítása-cseréje. Mosógépek, bojlerek bekötése. Csőtörések, ázások megszüntetése.Tevékenységeink, közé tartozik minden, ami vízszerelés, Vízszerelés gyorsszolgálat gázszerelés, dugulás elhárítás gyorsszolgálat. Ezeken a szakterületeken állunk az önök segítségére, bármilyen vízszerelési hiba adódik .Vízvezeték szerelés: Mosdócsapok, mosogató-csapok, kádcsapok, csaptelepek esetében is vállalunk vízszerelést.Csőtörések megszüntetése, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földbenCsőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt.Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók hibáinak kiküszöböléseWC csészék, WC tartályok szerelése. Udvari-, kerti csapok, téli elzárók cseréje, nyomó vízvezetékek, lefolyó vezetékek javítása ásással és anyagbeszerzéssel.

Vízszerelés vízszerelőink rövid határidővel vállalják teljes vízvezeték rendszerek felülvizsgálatát korszerűsítését, felmérését, javítását, cseréjét, valamint fürdőszobák, konyhai és egyéb vizesblokkok rendszereinek tervezését, átalakítását, felújítását, kivitelezését, illetve teljes körű vízszerelés és vízvezeték szerelési munkák elvégzését GARANCIÁVAL. Vízszerelés vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. Házak teljes körű víz – fűtés – csatornarendszer kiépítése.Fürdőszoba kiépítés ,felújítás (kőműves-burkoló munkával együtt )Épületek víz- és szennyvíz rendszerének tervezése, kiépítése,felújítása, javítása, átalakításaCsapok, csaptelepek és egyéb vízszerelési berendezések (WC, mosdó, mosogató, szifonok, tartályok stb.) javítása, cseréje Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése.Régi elöregedett csővezetékek cseréje.Strangok cseréje (vízvezeték,lefolyó vezeték)Villanybojler szerelés, csere.Mosó-mosogatógépek szakszerű bekötése. Zuhanyzók ,kádak, kiépítése. Udvari nyomó- és lefolyóvezetékek kiépítése földmunkával .

Gáz szerelő - Kazán szerelés - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkészülék csere - Kondenzációs kazán - Gázkészülék szervíz - Gázkészülék javítás - Gázvezeték felülvizsgálat - Kémény épités - Kéménybélelés - Gáz szerelés - Gázvezeték szerelés - Központi fűtés szerelés - vízvezeték szerelés - Fűtés tisztítás 06-30-9775-738

Gázvezeték szerelés - Gázkészülék javítás - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkazán javítás - Gázkészülék karbantartás - Gázkészülék csere 06 -30 - 9775-738 Karbantartás fontosságaEgy gázkazán egy szezon alatt akár 1500-3000 órát is üzemelhet. A gyártók gázkészülékek biztonságos működése érdekében előírják - ajánlják , évenkénti felülvizsgálatot karbantartást. A megfelelően elvégzett karbantartáskor kiszürhetőek ,az üzemeltető álltal nem észlet hibák is ,megelőzve a szezon alatti meghibásodásokat. A gázkészülék elkoszolódásából ,vagy nem megfeleő beálításból adódó veszteség kb. 6-10%-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!

Fűtés tisztítás - Fűtésrendszer tisztítás - Radiátor tisztítás - Padlófűtés tisztítás - Falfűtés tisztítás - Fűtésrendszerek vegyszeres kezelése ( GEL - FERNOX ) VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK ,FŰTÉS RENDSZEREK Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.

Fűtésszerelés , padlófűtés szerelés , falfűtés szerelés - padlófűtés tisztítás . Központi fűtés szerelés ,radiátor szerelés , radiátor csere, 06-30/9775-738  HORVÁTH ÉS TSA

Gázkonvektor csere - szervíz - felülvizsgálat - ellenörzés  06-30/9775-738

Vízkő , vízkőmentesítés  kazánok, bojlerek , hőcserélők  06-30/9775-738 Főleg a használati meleg vizet előállító "átfolyós" készülékeknél, magasabb keménységű hálózati víz esetében gyakori a hőcserélő csöveinek belső vízkövesedése.Ennek jele, hogy a víz nyitott csapnál is csak kis sugárban folyik. Meleg víz ingadozik ,meleg víz egy idő után hidegre vált. Ha így használjuk a készüléket az elégetett gáz égésterméke nem hűl le, ez hatásfokcsökkenést okoz, 10-20% többlet energia felhasználás és a hőcserélő gyors tönkremeneteléhez vezethet. A csövekben lerakódott vízkő a hőcserélő savazásával távolítható el. A savazással nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti eredményt hoz. Jól felszerelt szervizünk rendelkezik savazó berendezéssel, amely nagynyomású vegyszerszivattyú segítségével áramoltatja át a hőcserélőn az annak anyagának figyelembevételével megválasztott vegyszert, az eldugottabb belső részeken is biztosítva a vízkő feloldását. A hőcserélő belső elszennyeződését nem csak vízkő okozhatjahanem a fűtési rendszerekből bejutó korróziós termék, olaj és más szennyeződés. Általában ez nem okoz működésképtelenséget "csak" a készülék zajos üzemét eredményezi. A legtöbb esetben a hőcserélő belső mosásával a zaj megszüntethető. Ezt a mosást sem lehet házilag elvégezni, mert a mosó vegyszert a hőcserélő és a szennyeződés anyagának ismeretében kell megválasztani, és a vízkőoldáshoz hasonlóan nagy sebességgel áramló vegyszerrel elvégezni.

Gázszerelés , Gázvezeték Műszaki Biztonsági felülvizsgálat , Gázvezeték szerelés, Gázvezeték ellenörzés hibaelhárítás 06-30-9775-738    ( HIRDETÉSI FELÜLET BÉRELHETŐ HAVI 6.000 Ft (Br)

ARISTON  Márkaszervíz  06-30-9775-738 - Ariston gázbojlerek javítása cseréje.