Főoldal :: Kivitelezés - Szervíz :: Kazánok szerelése :: Wolf kazán szerelés HORVÁTH & TSA 2019.06.25
 

WOLF GÁZKAZÁN SZERELÉS - KONDEZÁCIÓS KAZÁNOK SZERELÉSE
KORSZERŰ ENERGIATAKARÉKOS KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK KIÉPÍTÉSE

Központif űtési rendszere nem megfelelően működik ? Korszerűsítse fűtési endszerét WOLF  kondenzációs kazánokkal.Elavult fűtésrendszere akár 15-35% többlet energiafelhasználást jelentnek , az üzemeltető számára.

Cégünk válalja korszerű fűtési rendszerek kiépítését WOLF gázkazán szerelést kondenzációs kazánok szerelését kémény béleléssel. Fűtési rendszerek átépítését ,kiépítését teljes ügyintézéssel.
Szolgáltatásaink köre a kisebb javításoktól a komplett kivitelezésig terjed.

Hagyományos - vagy kondenzációs kazán?

WOLF Comfort sorozatú kondenzációs kompakt hőközpont, 109%-os kihasználtsági hatásfokkal, hatékony HMV készítéssel, földgáz vagy folyékony gáz (propán) tüzelésre, beépített zárt tágulási tartállyal, „A” kategóriájú szivattyúval, beépített hőszigetelt rozsdamentes acél, nagy teljesítményű rétegzős HMV tároló, komplett összecsövezés, időjárás követő BM szabályozóval és fali tartó kerettel.
 
Miért kodenzációs kazán? Mert egy modern kondenzációs gázkészülék radiátoros rendszeren is legalább 25%-kal kevesebb gázt használ, mint egy hagyományos kazán. Ugyanis egy kondenzációs berendezés hatásfoka annál nagyobb, minél kisebb teljesítményen működik, ám egy hagyományos kazán hatásfoka alacsony fűtésteljesítménynél 70%-rais leeshet.Minden kazán részterhelésen működik a fűtési idény legalább felében,hiszen névleges teljesítményének néha csak töredékére van szükség – és itt tennünk kellegy kis kitérőt a füstgáz-hőmérsékletek felé.

A hagyományos, régi konstrukciójú készülékeknél az égéstermék hőmérséklete 170–200 °C körül van, a korszerű nagy hatásfokú kazánoknál 120-130 °C, de mindenesetben 100 °C fölötti, hogy a gázégetés során keletkező vízgőz eltávozzon, és ne
csapódjon le a kéményben. A lecsapódás, azaz kondenzáció során a víz ugyanis feloldja a füstgázban szintén jelen lévő szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat, és savassá (pH 3,5–4) válik.
A hagyományos készülékekben a kondenzáció nemkívánatos jelenség, mert
lassan, de biztosan erodálja a készülék fém alkatrészeit.

Nem így a WOLF kondenzációs készülékekben. Az égéskor keletkező füstgázban lévő többletenergia felhasználható a fűtési visszatérő víz hőmérsékletének megemelésére, így a kazánnak már kevesebbet kell „dolgoznia” azon, hogy a kívánt hőfokot elérje. Az égéstermék olyan mértékben lehűl (>100-ról 60 °C alá) hogy a benne lévő gőz kicsapódik, és savas vízzé, azaz kondenzátummá alakul át. A hagyományos készülékeket ez a víz ugye károsítja, de a kondenzációs készülékek kialakítása eleve olyan, hogy a kondenzátum károkozás nélkül elfolyik. A nemesacél hőcserélő miatt .

WOLF készülékek élettartama hosszú. A kondenzációs kazán a fűtési visszatérő víz előmelegítése miatt kevesebb gázt használ, mint a hagyományos készülékek. A gáz ára szándékoltan emelkedik a világpiaci ár eléréséig, a világpiaci ár pedig folyamatosan emelkedik. Nem is szükséges magyaráznunk, miért éri meg kondenzációs kazánt vásárolni!

Hívjon bizalommal ! (06-30) 9775-738

Minden gázkészüléket kedvezményes áron adunk,ha a cégünk végzi a készülék bekötését.

 • Ingyenes tanácsadás
 • Ingyenes árajánlat
 • A kéménybélelés és a 
        gázszerelés
        egy kézben van.
 • Az érvényben lévő 
       előírásokkal és
       szabványokkal 100%-ig
       tisztában vagyunk.
 • Gázkémények kiépítését is
       cégünk vállalja.
 • Gördülékeny szakhatósági
        ügyintézést garantálunk.
 • Tényleges garanciát
        vállalunk ,melyet
        írásos formában is rögzítünk
        szükség esetén.
 • Garanciális beüzemelést is
       cégünk végzi .
 • Készülékhez tartozó
       épületgépészeti munkákat is
       elvégezzük.

   

 • Wolf kazánok telepítése ,szerelése ,szervizelése teljes ügyintézéssel.

  Cég infó
  Cégünk 1999 –bent alakult felkészült vizsgázott szakemberekből áll. Folyamatos továbbképzésen vesznek részt. Szerszámaink,műszereink minden olyan kivitelezési feladat ellátására alkalmasak,mely a kivitelezésnél ,javításnál előforduló valamennyi munka elvégzésére,, hiba kiszűrésére,elhárítására alkalmasak.

  www.gaz-szerviz.hu

  Gázkészülék szerelés I Gázkészülék szerviz I Gázkészülék javítás
  Gázvezeték szerelés I Gázvezeték ellenőrzés
  Kéménybélelés I Kémény ellenőrzés

  Értékesítés - Telepítés - Szerelés - Beüzemelés

  www.ep-shop.hu 

  HORVÁTH ÉS TSA

  Ügyfélszolgálat
   

  Budapest

   
  Hétköznap
   8 - 16 h

  06- 30/9775-738 

   

  _________________

  Szolgáltatásaink

  Vízszerelés gyorsszolgálat az alábbi tevékenységi körökkel állunk a lakosság, közületek, cégek és társasházak szolgálatában,már 20 éve .Vízvezeték felújítás. Fürdőszoba kiépítés.Fürdőszoba felujítás. Új vízvezeték rendszerek kiépítése ,szerelése.Víz strangok kiépítése cseréje, felújítása.Hideg-melegvíz rendszerek, cirkulációs vezetékek kiépítése. ízvezeték szerelés: Mosdók, mosogatók, szifonok, csapok, WC tartályok javítása-cseréje. Mosógépek, bojlerek bekötése. Csőtörések, ázások megszüntetése.Tevékenységeink, közé tartozik minden, ami vízszerelés, Vízszerelés gyorsszolgálat gázszerelés, dugulás elhárítás gyorsszolgálat. Ezeken a szakterületeken állunk az önök segítségére, bármilyen vízszerelési hiba adódik .Vízvezeték szerelés: Mosdócsapok, mosogató-csapok, kádcsapok, csaptelepek esetében is vállalunk vízszerelést.Csőtörések megszüntetése, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földbenCsőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt.Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók hibáinak kiküszöböléseWC csészék, WC tartályok szerelése. Udvari-, kerti csapok, téli elzárók cseréje, nyomó vízvezetékek, lefolyó vezetékek javítása ásással és anyagbeszerzéssel.

  Vízszerelés vízszerelőink rövid határidővel vállalják teljes vízvezeték rendszerek felülvizsgálatát korszerűsítését, felmérését, javítását, cseréjét, valamint fürdőszobák, konyhai és egyéb vizesblokkok rendszereinek tervezését, átalakítását, felújítását, kivitelezését, illetve teljes körű vízszerelés és vízvezeték szerelési munkák elvégzését GARANCIÁVAL. Vízszerelés vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. Házak teljes körű víz – fűtés – csatornarendszer kiépítése.Fürdőszoba kiépítés ,felújítás (kőműves-burkoló munkával együtt )Épületek víz- és szennyvíz rendszerének tervezése, kiépítése,felújítása, javítása, átalakításaCsapok, csaptelepek és egyéb vízszerelési berendezések (WC, mosdó, mosogató, szifonok, tartályok stb.) javítása, cseréje Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése.Régi elöregedett csővezetékek cseréje.Strangok cseréje (vízvezeték,lefolyó vezeték)Villanybojler szerelés, csere.Mosó-mosogatógépek szakszerű bekötése. Zuhanyzók ,kádak, kiépítése. Udvari nyomó- és lefolyóvezetékek kiépítése földmunkával .

  Gáz szerelő - Kazán szerelés - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkészülék csere - Kondenzációs kazán - Gázkészülék szervíz - Gázkészülék javítás - Gázvezeték felülvizsgálat - Kémény épités - Kéménybélelés - Gáz szerelés - Gázvezeték szerelés - Központi fűtés szerelés - vízvezeték szerelés - Fűtés tisztítás 06-30-9775-738

  Gázvezeték szerelés - Gázkészülék javítás - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkazán javítás - Gázkészülék karbantartás - Gázkészülék csere 06 -30 - 9775-738 Karbantartás fontosságaEgy gázkazán egy szezon alatt akár 1500-3000 órát is üzemelhet. A gyártók gázkészülékek biztonságos működése érdekében előírják - ajánlják , évenkénti felülvizsgálatot karbantartást. A megfelelően elvégzett karbantartáskor kiszürhetőek ,az üzemeltető álltal nem észlet hibák is ,megelőzve a szezon alatti meghibásodásokat. A gázkészülék elkoszolódásából ,vagy nem megfeleő beálításból adódó veszteség kb. 6-10%-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!

  Fűtés tisztítás - Fűtésrendszer tisztítás - Radiátor tisztítás - Padlófűtés tisztítás - Falfűtés tisztítás - Fűtésrendszerek vegyszeres kezelése ( GEL - FERNOX ) VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK ,FŰTÉS RENDSZEREK Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.

  Fűtésszerelés , padlófűtés szerelés , falfűtés szerelés - padlófűtés tisztítás . Központi fűtés szerelés ,radiátor szerelés , radiátor csere, 06-30/9775-738  HORVÁTH ÉS TSA

  Gázkonvektor csere - szervíz - felülvizsgálat - ellenörzés  06-30/9775-738

  Vízkő , vízkőmentesítés  kazánok, bojlerek , hőcserélők  06-30/9775-738 Főleg a használati meleg vizet előállító "átfolyós" készülékeknél, magasabb keménységű hálózati víz esetében gyakori a hőcserélő csöveinek belső vízkövesedése.Ennek jele, hogy a víz nyitott csapnál is csak kis sugárban folyik. Meleg víz ingadozik ,meleg víz egy idő után hidegre vált. Ha így használjuk a készüléket az elégetett gáz égésterméke nem hűl le, ez hatásfokcsökkenést okoz, 10-20% többlet energia felhasználás és a hőcserélő gyors tönkremeneteléhez vezethet. A csövekben lerakódott vízkő a hőcserélő savazásával távolítható el. A savazással nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti eredményt hoz. Jól felszerelt szervizünk rendelkezik savazó berendezéssel, amely nagynyomású vegyszerszivattyú segítségével áramoltatja át a hőcserélőn az annak anyagának figyelembevételével megválasztott vegyszert, az eldugottabb belső részeken is biztosítva a vízkő feloldását. A hőcserélő belső elszennyeződését nem csak vízkő okozhatjahanem a fűtési rendszerekből bejutó korróziós termék, olaj és más szennyeződés. Általában ez nem okoz működésképtelenséget "csak" a készülék zajos üzemét eredményezi. A legtöbb esetben a hőcserélő belső mosásával a zaj megszüntethető. Ezt a mosást sem lehet házilag elvégezni, mert a mosó vegyszert a hőcserélő és a szennyeződés anyagának ismeretében kell megválasztani, és a vízkőoldáshoz hasonlóan nagy sebességgel áramló vegyszerrel elvégezni.

  Gázszerelés , Gázvezeték Műszaki Biztonsági felülvizsgálat , Gázvezeték szerelés, Gázvezeték ellenörzés hibaelhárítás 06-30-9775-738    ( HIRDETÉSI FELÜLET BÉRELHETŐ HAVI 6.000 Ft (Br)

  ARISTON  Márkaszervíz  06-30-9775-738 - Ariston gázbojlerek javítása cseréje.