Főoldal :: Termékek :: MIKA mini kazán HORVÁTH & TSA 2019.10.19
 

MIKA 6 mini kazán - konvektor
Telepítés - Beüzemelés - Szerviz - Központi fűtés szerelés

A MIKA gázüzemű mini kazán - konvektor kivallóan alkalmas központi-fűtéssel azonos komfortot nyújtó ,meglévő konvektoros lakások fűtés korszerűsítésére.Alkalmas a régi,elavult gázkonvektorok kiváltására.

Kis és közepes méretű 1 – 2 szobás lakások, házak, gázkonvektoros fűtésének, olcsó és gyors cseréje, korszerű, központi fűtésre!
Kisebb átalakítással, a régi parapetes konvektorok helyére felszerelhető,2 – 3 radiátorral kiegészítve, 2 – 3 helység egyenletes központi fűtésére alkalmazható készülék. Sok helyen nem lehetséges, vagy túl költséges beruházás a kémény kiépítése, vagy a lakás méretéhez túl nagy teljesítményű készülék egy 20-24 kW-os kazán. Az ilyen lakások fűtés rendszerének, korszerű és gazdaságos kialakítására kínál megoldást, mely akár 10 - 30%-os energia megtakarítást biztosít.

Kémény nélküli zárt égésterű kivitel, az égéshez szükséges levegő valamint a füstgáz teljesen elhatárolt a lakótértől, a füstgáz, a parapeten át távozik, nem kell tartani füstgáz visszaáramlástól így teljesen veszélymentes a készülék működése.

Mivel a füstgázok, a fali tartozékon (parapeten) keresztül távoznak a készülékből, ezért nem szükséges kéményseprői szakvélemény beszerzése.A készülék 3,5 – 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően, teljesen automatikusan, de kiegészíthető a szabályzás szoba termosztáttal is (ami nem tartozéka a készüléknek).
Az átalakítás kizárólag az adott lakáson belül történik (kívülről semmilyen változás nincs) ezért nem szükséges a lakótársak hozzájárulása.A MIKA - 6E készülék beépítve tartalmazza a szivattyút, tágulási tartályt, lefúvató szelepet, a gázszelepet és a kazán termosztátot is.

Az új MIKA 6 mini kazán megfelelően kialakított központi fűtési rendszer segítségével képes maximum 6 kW leadására és 40-50 m2 helyiségek fűtésére.

A MIKA 6-E gázkazán - amelynek váltószelep nélküli modellje eddig kiválóan bizonyított konvektoros fűtés központi fűtésre való kiépítésénél kémény kiépítése nélkül - most már váltószelepes megoldással egyesíti a fűtés és meleg-víz iránti igény biztosítását, még mindig kémény kiépítése nélkül!

A 60-80 l meleg-víz ellátásához egy teljes felfűtési ideje hőfoktól függően 30-40 perc a kazánt a lehető legközelebb kell szerelni a fürdőszobához, így csökkentve a csövezés hosszát és bonyolultságát. A fürdőszobába pedig kell szerelni egy indirekt tárolót, amely amely alsó részében fűtőszál helyezkedik el ,mely gázkimaradás esetén is képes meleg vizet előállítani, ilyenkor elektromos bojlerként funkcionál.

Az így kialakított fűtési rendszer megfelelő helyiség hőmérséklet szabályozás mellett kellemes komfortot biztosít, jelentős gáz megtakarítás mellett.

Az új MIKA mini kazán - konvektor alkalmazásával növeljük a biztonságot, csökkentjük a konvektorok számát, és a konvektorok állttal elfogyasztott gázmennyiséget, és növeljük környezetünk védelmét.

A MIKA parapetes gázkészülékek könnyen kivitelezhetőek a külső falakra és nem szükséges hozzá kémény.

 

Prospektus

 

Műszaki adatok

MIKA Konvektor

6 E

6 V

Minimum hőteljesítmény

kW

3,5

3,5

Névleges hőteljesítmény minimum

kW

6

6

Maximális hatásfok

%

90

90

Össztömeg

kg

18

18

Magasság

mm

580

580

Szélesség

mm

395

395

Mélység

mm

206

206

Elektromos csatlakozás

V

230

Védettség

-

IP 44

 

Szállítás :

3-5 munkanap

Bruttó eladási :

130.000 Ft

Fali tartozék :

 

 

GÁZSZERELÉS - FŰTÉSSZERELÉS - VÍZSZERELÉS - FŰTÉS TISZTÍTÁS

2012.12.01 -től visszavonásig

www.gaz-szerviz.hu

www.ep-shop.hu 

HORVÁTH ÉS TSA

Ügyfélszolgálat
 

Budapest

 
Hétköznap
 8 - 16 h

06- 30/9775-738 

 

_________________

Szolgáltatásaink

Vízszerelés gyorsszolgálat az alábbi tevékenységi körökkel állunk a lakosság, közületek, cégek és társasházak szolgálatában,már 20 éve .Vízvezeték felújítás. Fürdőszoba kiépítés.Fürdőszoba felujítás. Új vízvezeték rendszerek kiépítése ,szerelése.Víz strangok kiépítése cseréje, felújítása.Hideg-melegvíz rendszerek, cirkulációs vezetékek kiépítése. ízvezeték szerelés: Mosdók, mosogatók, szifonok, csapok, WC tartályok javítása-cseréje. Mosógépek, bojlerek bekötése. Csőtörések, ázások megszüntetése.Tevékenységeink, közé tartozik minden, ami vízszerelés, Vízszerelés gyorsszolgálat gázszerelés, dugulás elhárítás gyorsszolgálat. Ezeken a szakterületeken állunk az önök segítségére, bármilyen vízszerelési hiba adódik .Vízvezeték szerelés: Mosdócsapok, mosogató-csapok, kádcsapok, csaptelepek esetében is vállalunk vízszerelést.Csőtörések megszüntetése, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földbenCsőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt.Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók hibáinak kiküszöböléseWC csészék, WC tartályok szerelése. Udvari-, kerti csapok, téli elzárók cseréje, nyomó vízvezetékek, lefolyó vezetékek javítása ásással és anyagbeszerzéssel.

Vízszerelés vízszerelőink rövid határidővel vállalják teljes vízvezeték rendszerek felülvizsgálatát korszerűsítését, felmérését, javítását, cseréjét, valamint fürdőszobák, konyhai és egyéb vizesblokkok rendszereinek tervezését, átalakítását, felújítását, kivitelezését, illetve teljes körű vízszerelés és vízvezeték szerelési munkák elvégzését GARANCIÁVAL. Vízszerelés vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. Házak teljes körű víz – fűtés – csatornarendszer kiépítése.Fürdőszoba kiépítés ,felújítás (kőműves-burkoló munkával együtt )Épületek víz- és szennyvíz rendszerének tervezése, kiépítése,felújítása, javítása, átalakításaCsapok, csaptelepek és egyéb vízszerelési berendezések (WC, mosdó, mosogató, szifonok, tartályok stb.) javítása, cseréje Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése.Régi elöregedett csővezetékek cseréje.Strangok cseréje (vízvezeték,lefolyó vezeték)Villanybojler szerelés, csere.Mosó-mosogatógépek szakszerű bekötése. Zuhanyzók ,kádak, kiépítése. Udvari nyomó- és lefolyóvezetékek kiépítése földmunkával .

Gáz szerelő - Kazán szerelés - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkészülék csere - Kondenzációs kazán - Gázkészülék szervíz - Gázkészülék javítás - Gázvezeték felülvizsgálat - Kémény épités - Kéménybélelés - Gáz szerelés - Gázvezeték szerelés - Központi fűtés szerelés - vízvezeték szerelés - Fűtés tisztítás 06-30-9775-738

Gázvezeték szerelés - Gázkészülék javítás - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkazán javítás - Gázkészülék karbantartás - Gázkészülék csere 06 -30 - 9775-738 Karbantartás fontosságaEgy gázkazán egy szezon alatt akár 1500-3000 órát is üzemelhet. A gyártók gázkészülékek biztonságos működése érdekében előírják - ajánlják , évenkénti felülvizsgálatot karbantartást. A megfelelően elvégzett karbantartáskor kiszürhetőek ,az üzemeltető álltal nem észlet hibák is ,megelőzve a szezon alatti meghibásodásokat. A gázkészülék elkoszolódásából ,vagy nem megfeleő beálításból adódó veszteség kb. 6-10%-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!

Fűtés tisztítás - Fűtésrendszer tisztítás - Radiátor tisztítás - Padlófűtés tisztítás - Falfűtés tisztítás - Fűtésrendszerek vegyszeres kezelése ( GEL - FERNOX ) VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK ,FŰTÉS RENDSZEREK Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.

Fűtésszerelés , padlófűtés szerelés , falfűtés szerelés - padlófűtés tisztítás . Központi fűtés szerelés ,radiátor szerelés , radiátor csere, 06-30/9775-738  HORVÁTH ÉS TSA

Gázkonvektor csere - szervíz - felülvizsgálat - ellenörzés  06-30/9775-738

Vízkő , vízkőmentesítés  kazánok, bojlerek , hőcserélők  06-30/9775-738 Főleg a használati meleg vizet előállító "átfolyós" készülékeknél, magasabb keménységű hálózati víz esetében gyakori a hőcserélő csöveinek belső vízkövesedése.Ennek jele, hogy a víz nyitott csapnál is csak kis sugárban folyik. Meleg víz ingadozik ,meleg víz egy idő után hidegre vált. Ha így használjuk a készüléket az elégetett gáz égésterméke nem hűl le, ez hatásfokcsökkenést okoz, 10-20% többlet energia felhasználás és a hőcserélő gyors tönkremeneteléhez vezethet. A csövekben lerakódott vízkő a hőcserélő savazásával távolítható el. A savazással nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti eredményt hoz. Jól felszerelt szervizünk rendelkezik savazó berendezéssel, amely nagynyomású vegyszerszivattyú segítségével áramoltatja át a hőcserélőn az annak anyagának figyelembevételével megválasztott vegyszert, az eldugottabb belső részeken is biztosítva a vízkő feloldását. A hőcserélő belső elszennyeződését nem csak vízkő okozhatjahanem a fűtési rendszerekből bejutó korróziós termék, olaj és más szennyeződés. Általában ez nem okoz működésképtelenséget "csak" a készülék zajos üzemét eredményezi. A legtöbb esetben a hőcserélő belső mosásával a zaj megszüntethető. Ezt a mosást sem lehet házilag elvégezni, mert a mosó vegyszert a hőcserélő és a szennyeződés anyagának ismeretében kell megválasztani, és a vízkőoldáshoz hasonlóan nagy sebességgel áramló vegyszerrel elvégezni.

Gázszerelés , Gázvezeték Műszaki Biztonsági felülvizsgálat , Gázvezeték szerelés, Gázvezeték ellenörzés hibaelhárítás 06-30-9775-738    ( HIRDETÉSI FELÜLET BÉRELHETŐ HAVI 6.000 Ft (Br)

ARISTON  Márkaszervíz  06-30-9775-738 - Ariston gázbojlerek javítása cseréje.